NABK logo
 
100% Handgeschilderd
Klantenservice:
Tel: +31 (0)75 7506710
Mob:+31(0)613726219
Ook bereikbaar via WhatsApp
 
 
Klaar in 8-15 werkdagen
Atelierbezoek mogelijk:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaandam, Nederland 
 
 
Levering door heel Nederland & België
Zenon & Irene Art
Kvk:7193424
Btw:Nl858910718B01
IBAN: Nl08INGB0008493390
 
 

SCHILDERIJ LATEN MAKEN VAN EEN BEPAALDE FOTO('S)

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van portretten van: [Bruiloft] [mensen] [dieren] [voertuigen] [Landschappen] [Popart schilderijen].

Met de Handgemaakte schilderij en veel inspiratie maakt onze Portretschildere Zenon de mooiste kunstwerken op canvas doek. Wij maken voor u een schilderij van een foto van zeer kleine gedetailleerde schilderijen tot zeer grote schilderijen.

UW Foto laten schilderen in Realistische stijl:

 schilderij van foto schilderen
 Schilderij van een foto laten maken
Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in alle soorten maatwerkschilderijen, kunstschilderijen en portretten
Een schilderij laten maken van een bepaalde foto.
 
Alle onze schilderijen in onze website, en ook onze maatwerkopdrachten, wordt geschilderd door meester kunstenaar portretschilder Zenon in Nederland.
schilderij van foto in opdracht laten maken
De portretschilder Zenons schildert uw eigen inspiratie en idee tot een prachtig ambachtelijk handgeschilderd schilderij. 
 
 
schilderij van foto van kinderen mama laten schilderen
Een schilderij laten maken? Alle onze schilderijen wordt geschilderd door portretschilder Zenon in Nederland.
De prijzen van een schilderij laten maken hangen af van formaat schilderij, wat dient er op het schilderij te komen (1 of meer personen, dieren, landschap of anders?), Pop art schilderij of realistische schilderij.
schilderij zee vakantie laten maken
Schilderij van uw dierbare, uw gezin of schilderij van uzelf laten maken…? Wij maken het schilderij aan de hand van uw foto. Stuur ons dan een foto of link van het onderwerp, tezamen met een korte omschrijving van je wensen. Wij vertellen je vervolgens wat het gaat kosten, zonder verdere verplichtingen! U kunt een prijs aanvragen en foto uploaden via het prijsopgave formulier of  via e-mail.
Bij ons maken we uw eigen uniek schilderij in verschillende kunststijlen. klassiek, Abstract, Zenon's popart, kleur, zwart-wit.
 
 
familie portret schilderij gecombineerde fotos
Een schilderij in opdracht laten maken? Je favoriete foto laten schilderen. De Portretschilder Zenon brengt het met vakkundige hand op het canvasdoek. Een bijzonder Schilderij, bereikbaar voor iedereen. Kijk hier in onze schilderijen collectie en laat je door onze schilderijen inspireren.
schilderij laten maken prijs
BRUIDSSCHILDERIJ van meer fotos laten schilderen
Wij maken voor uw portret in opdracht, familieportretten,  kinderportretten, huwelijk schilderij.
 
golf speler sport schilderij laten maken van foto
Schilderij laten maken van foto? Bestel nu en u heeft het zo in huis! Heeft u er wel eens aan gedacht om een kunstschilder een schilderij van een foto in opdracht te laten maken? Voor uzelf of als cadeau voor een goede vriend, familielid of zakenrelatie.
 
 
schilderij vakantie zomertijd laten schilderen
Wij bespreken  graag uw wensen met u wat betreft, stijl, kleur, formaat, kleur. Bij ons alle verschillende weergaves mogelijk.
betaalbare kunst
Het schilderij wordt opgespannen op een 2 cm dik spierraam en de randen van het schilderij worden mee geschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden.
kunstschilder zenon
Elk schilderij wordt met 2 laagjes vernissen (gelakt), waardoor de kleuren nog mooier worden en een museum kwaliteit krijgen, maar ook om het schilderij te beschermen tegen vuil en schadelijke effecten van licht en vocht.
peaky blinders schilderij laten maken van foto
freddy mercury schilderij laten maken schilderen van foto
 
Het schilderij wordt met een Schilderij ophangsystemen geleverd, Je schilderij is klaar om te worden opgehangen. deze kan dus meteen opgehangen worden.
 
Alle schilderijen en kunstwerken worden geleverd met certificaat van echtheid. wij verklaren dat de Portretschilder Zenon bevestigd dat hij overtuigd is van het feit dat het een origineel schilderij is en door hem is gemaakt.
 

Huwelijks schilderij van foto

Een schilderij van uw bruiloft laten maken
BRUIDSSCHILDERIJ portret
BRUIDSSCHILDERIJ van meer fotos laten schilderen
Schilderij van foto? Foto schilderij? Via ons kunt u de mooiste dag van uw leven laten schilderen, een uniek aandenken of een mooi huwelijkscadeau zoals een geschilderd huwelijksportret.

Landschap schilderij laten maken

 landschap schilderij van foto laten maken in opdracht

schilderij landschap van foto laten maken in opdracht

schilderij huis huizen laten schilderen min

schilderij abstract laten maken zwart wit grijs min

schilderij van uw eigen huis laten door zenon schilderen

 

landschap schilderij zenon portretschilderen
Atmosferische landschapschilderijen schilderen met vluchtige momenten van het licht in de natuur. De kleur en licht van landschapschilderijen hebben een invloed op de ruimte en de fysieke gevoel van een plaats. Stuur een foto met een herinnering, of een speciale plek die u graag bezoekt. Ik kan een van deze dingen gebruiken als inspiratie voor uw eigen schilderij. Als er ideeën zijn die u wilt bespreken, stuur me dan een e-mail, het maakt mij blij om verschillende elementen te combineren in een aangepaste schilderij.
schilderij van bedrijf laten schilderen olieverf
steden schilderij
schilderij zwart wit kleuren laten maken
De Zenon portretschilderen is ontstaan vanuit onze passie voor realistische en Popart schilderkunst. Wij zijn gespecialiseerd in kunst. U kunt bij ons een schilderij kopen, een schilderij van een foto laten maken. Wij maken voor u de mooiste handgeschilderd portretten en schilderijen van uw meest dierbare foto's

Onze schilderijen zijn uniek en origineel als cadeau voor een verjaardag, jubileum of gewoon voor bij uzelf aan de muur.

schilderij van gebouw laten schilderen van foto in oliverf

Voertuig schilderij van foto laten maken

madonna schilderij kopen
 
vrachtwagten schilderij
schilderij van eigen auto laten van foto schilderen
Schilderij op maat 
Schilderij besteld bij Zenon voor het jubileum van een klant. Contact via de mail verliep vlot. Ze denken goed mee over wat de mogelijkheden zijn. Levering ging vrij vlot. Prijs ook redelijk. Wij en de klant zijn erg blij met het resultaat.
vrachtwagen schilderij laten in opdracht maken van foto
schilderij voor bedrijfsjubileum
Een opdracht Braanker Logistics in abstract stijl
schip schilderij boot schilderij laten maken schilderen van foto
Een opdracht Braanker Logistics in abstract stijl
vrachtwagen schilderij laten schilderen van foto
abstract kleur schilderij
motor schilderij
We schilderen schilderijen van boten, jachten en voertuigen. Wij verzorgen vaak schilderijen als cadeau voor de echte voertuigenliefhebbers. Mensen met een passie voor motor's.
 
Het schilderij kunt u laten maken op basis van olieverf en acrylverf, beide zijn van hoge kwaliteit.
schilderij van foto fotos motor Voertuig laten maken schilderen

Wij verzorgen schilderijen van dieren in opdracht.

 
dierenschilderij dier schilderij poes cat schilderij
 
portret kat
vader cadeau schilderij van foto
 
paarden schilderij van foto laten maken
paarden schilderij van foto laten maken
schilderij van je huisdier laten maken schilderen
Blijvende herinnering aan uw hond, paard, pony, kat of een huisdier gebaseerd op een van je favoriete foto’s van je huisdier. Het is ons doel om de persoonlijkheid en de essentie van uw huisdier, evenals hun uiterlijk te neer te zetten.
Paard schilderij laten schilderen van een foto of fotos
Schilderij van Huisdier Laten Maken van foto
Hond dierenschilderij van foto laten bestellen online maken
Een leuk schilderij laten maken van uw huisdier? Dat kan! Wij maken de leukste schilderijen.
dieren schilderij laten van een foto maken
Schilderij van Huisdier Laten Maken olieverf
Hond schilderij van foto laten bestellen online maken
Dierportretten huisdieren schilderijen in opdracht
Dierportretten huisdieren schilderijen in opdracht
 
 

EEN SCHILDERIJ LATEN MAKEN VAN EEN FOTO, HOE WERKT HET?

Het schilderij wordt op canvasdoek geschilderd en opgespannen op een hout spielat. De randen van het schilderij worden meegeschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden. Je schilderij is klaar om te worden opgehangen.

SCHILDERIJ LATEN MAKEN IN 2 STAPPEN

1. Kies en stuur ons je foto of idee welke je wil laten schilderen. Je ontvangt van ons binnen een dag per email een offerte op maat en verdere mogelijkheden.

2. Na akkoord en een aanbetaling van 50% starten wij met het schilderen en binnen 7-15 werkdagen ontvangt u een foto van uw schilderij voordat hij verzonden wordt, en u betaalt pas de rest nadat u volledig tevreden bent met ons werk!.

DE KOSTEN VAN EEN SCHILDERIJ IN OPDRACHT LATEN MAKEN

De kosten van een schilderij in opdracht kunnen uiteraard sterk verschillen en hangen af van het formaat en de mate van details maar globaal kunt u uitgaan van de volgende prijzen ( zie onze prijzen), meestal geen extra kosten. Wij leveren wereldwijd schilderijen en portretten. 

Bekijk onze prijzen vanaf €295,-

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten? Heb je speciale wensen of een vraag? Of wilt u bestellen? Vul dan deze formulier in of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt van ons direct een interessant voorstel

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan