NABK logo
 
100% Handgeschilderd
Klantenservice:
Tel: +31 (0)75 7506710
Mob:+31(0)613726219
Ook bereikbaar via WhatsApp
 
 
Klaar in 8-15 werkdagen
Atelierbezoek mogelijk:
Oostzijde 302
1508 ET
Zaandam, Nederland 
 
 
Levering door heel Nederland & België
Zenon & Irene Art
Kvk:7193424
Btw:Nl858910718B01
IBAN: Nl08INGB0008493390
 
 

ONZE TEAM

zenon

zenon

Kunstenaar en Portretschilder

Zenon (1973) is een ervaren Nederlandse kunstschilder, die al vele werken heeft gemaakt en verkocht in binnen en buitenland met meer dan 20 jaar professionele ervaring en 35 exposities. Zenon is lid van De Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars

NABK logo 
Zenon is gespecialiseerd in het maken van portretten en abstracte kunstschilderijen. Nu is dat op zich niet zo bijzonder, want veel kunstschilders maken portretten. Echter de portretten van Zenon hebben net als zijn schilderijen een direct herkenbare schilderstijl. Hij schildert met gevoeligheid. Een portret kan een hoofd met alleen schouders zijn, maar ook de gehele persoon. Hij kijkt graag naar gezichten en houdingen van mensen. Het lichaam van iemand zegt zo veel over het karakter; er in verborgen huist het leven en de geschiedenis van de persoon. Een portret is voor hem geslaagd als het bezield is, als het fascineert en je ernaar blijft kijken. Zenon: "Als een portretschilder, breng ik al mijn aandacht samen naar dat moment, die persoon, het beeld dat ik waar neem. Ik realiseer me steeds meer dat het daar om gaat: mijn volle aandacht.’ Uiteraard worden alle geleverde kunstwerken gesigneerd door de meester.''

Zenons werk is een relatie tussen de afbeelding van een voorwerp en de essentie van dat voorwerp: tussen wat we zien en wat een afbeelding inhoudt. Het gevoel van dat magische beeld vinden we terug in zijn schilderijen.

Om de werkelijkheid op een schilderij effectiever weer te geven dan op een foto, maakt Zenon gebruik van een bijzondere techniek om de emotie te tonen. In zijn schilderijen combineert Zenon verschillende technieken en materialen: met stukjes van jute en natuurlijke stoffen maakt Zenon een mooie combinatie van materialen. Deze combinatie toont ons de mooie uitstraling. De kracht van het gebruik van materialen en schilderkunst. Opeens worden verschillende dingen gecombineerd tot een eenheid en horen we muziek in een prachtige compositie van dingen.

Ondanks dat Zenon volop leeft, werkt en deelneemt aan de moderne, creatieve maatschappij, is hij tevens stevig verbonden met de schildertechnieken van de klassieke school en blijft deze ook trouw. Op flexibele wijze bevrijdt hij de vormen van klassieke techniek en past deze toe in de moderne tijd. Op die manier neemt Zenon ons mee, leren vrij kijken om met verbazing en plezier en te luisteren naar de verhalen in verf.

 
 

iryna Kunstenares

Irene

Kunstenares

Vanuit de overtuiging dat kunst op de werkplek inspireert, motiveert en de uitstraling van organisaties versterkt, verzorg ik de kunst voor onze opdrachtgevers. 
Werken bij Zenon Art betekent dat ik mag werken met een product dat continu wisselt, maar telkens kleur in mijn dag brengt en vooral plezier. Zeker door het met anderen te kunnen delen en als ik het bij de klant zie hangen of staan.  
 
 
 
 
 
 

 

alex

Alex

ICT manager

Ik ben ICT-manager en ik wil meer tevreden klanten, daarom verzorgt ik de ICT ondersteuning van o.a. website en het systeem om bestellingen af te handelen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor internet marketing.

Kijk ook eens op onze andere websites:

Zenon-art.com is onderdeel van

Schilderij laten maken : https://zenon-artshop.nl/

Schilderij laten maken: https://zenon-portretschilderen.nl

Betaalbare schilderijenshop