schilderij laten maken

SCHILDERIJ LATEN MAKEN VAN EEN BEPAALDE FOTO

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van schilderijen en portretten van: [Bruiloft] [mensen] [dieren] [voertuigen][artiesten][Landschappen] [Pop art schilderij].
Met de Handgemaakte schilderij en veel inspiratie maakt onze Portretschilder Zenon de mooiste kunstschilderijen op canvas doek. Wij maken voor u een schilderij van een foto van zeer kleine gedetailleerde schilderijen tot zeer grote schilderijen.
 
Schilderij laten maken
 
 
 
Schilderij van foto
 
 
 
Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in alle soorten maatwerkschilderijen, kunstschilderijen en portretten.
Alle onze schilderijen in onze website, en ook onze maatwerkopdrachten, wordt geschilderd door portretschilder Zenon in Nederland.
De portretschilder Zenon is geboren op 4 augustus 1973 als kind van artistieke ouders. Zenon is een zeer gerespecteerd portretschilder. Hij maakt zeer realistische portretten maar voegt er ook graag zijn eigen signatuur aan toe. Zenon is lid van De Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars.

SCHILDERIJ LATEN MAKEN IN 2 STAPPEN

1. Kies en stuur ons je foto of idee welke je wil laten schilderen. Je ontvangt van ons per email een offerte op maat en verdere mogelijkheden.
2. Na akkoord en een aanbetaling van 50% starten wij met het schilderen en binnen 7-15 werkdagen ontvangt u een foto van uw schilderij voordat hij verzonden wordt, en u betaalt pas de rest nadat u volledig tevreden bent met ons werk!. Als het schilderij gereed is, kunt u het bij ons in Zaandam ophalen of wij stuur het aangetekend en verzekerd via DPD naar u toe (de verzendkosten bedragen € 15 ). Wij zijn 100% verantwoordelijk voor het veilig versturen van uw schilderij

De kosten van een schilderij in opdracht laten maken

De kosten van een schilderij in opdracht kunnen uiteraard sterk verschillen en hangen af van het formaat en de mate van details. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Formaat schilderij
  • Wat dient er op het schilderij te komen (1 of meer personen, dieren, landschap of anders?)

Op onze website staan de prijzen ( zie onze prijzen) vermeld, over het algemeen komen hier geen extra kosten bij!

Bekijk onze prijzen vanaf €199,-

 

 

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan 

 

Onze uitstekende klantenservice is bereikbaar via telefoon, e-mail of online chat om u te helpen uw schilderijen maken op basis van foto's.

Stuur ons dan een foto of link van het onderwerp, tezamen met een korte omschrijving van je wensen. Wij vertellen je vervolgens wat het gaat kosten, zonder verdere verplichtingen!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten? Heb je speciale wensen of een vraag? Of wilt u bestellen? Vul dan deze Vul dan deze formulier of stuur email via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  kunst online kopen Upload en sms ook via WhatsApp bereikbaar :+31613726219
 

 

OM EEN UITSTEKENDE MUSEUM KWALITIET TE KRIJGEN WORDT HET SCHILDERIJ GELEVERD MET:

schilderij in museum kwaliteit laten maken

Schilderij op canvas doek

Het schilderij wordt opgespannen op een 2 cm dik spierraam en de De randen van het schilderij worden meegeschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden.

Schilderij door portretschilder Zenon laten maken, schilderij van foto

Schilderij certificaat van echtheid

Alle  schilderijen en kunstwerken worden geleverd met certificaat van echtheid. wij verklaren dat de Portretschilder Zenon bevestigd dat hij overtuigd is van het feit dat het een origineel schilderij is en door hem is gemaakt.

Schilderij van foto op maat laten maken

Schilderij vernissen (gelakt)

Na droging wordt elk schilderij gefixeerd met 2 laagjes vernissen (gelakt), zodat kleurbehoud en duurzaamheid gegarandeerd zijn om een museum kwaliteit krijgen, maar ook om het schilderij te beschermen tegen vuil en schadelijke effecten van licht en vocht.

schilderij van foto

Schilderij vervoeren

De schilderijen worden ingepakt in noppenfolie voordat ze in de doos ingepakt worden. Daarna wordt hele doos weer in noppenfolie ingepakt. Het schilderij is 100% gegarandeerd in orde.

schilderij van meer foto's laten maken in opdracht

Schilderij met ophangsysteem

Elke schilderij wordt met een Schilderij ophangsystemen geleverd, Je schilderij is klaar om te worden opgehangen. Dat is een mooie oplossing om schilderijen op een veilige en ook flexibele manier op te hangen.

foto naschilderen, schilderij van een foto laten maken

Schilderij track & Trace-nummer

De tevredenheid van klanten hangt voor een groot deel samen met het op tijd ontvangen van hun schilderij. Met een track & trace-nummer weet een klant altijd waar zijn schilderij is en wanneer hij het kan verwachten.

ONZE GEGEVENS

Zenon & Irene Art
Oostzijde 302
1508ET, Zaanstad, Nederland
Tel:075-750-6-710
KvK: 71934324
BTW: Nl858910718B01
IBAN: NL08 INGB 0008493390

CERTIFICAAT WEBWINKELKEUR

Webwinkel Keurmerk

Vertroud online kopen met de zekerheid van Stichting Webwinkelkeur

Op basis van 220 beoordelingen